Tuesday, August 12, 2008

ladies and gentlemen... fun.

so come on holy ghosts
when do you come out to play?
cause if the lord is gonna find me
he'd better start looking today

so i can rise with the river

we all float before we sink
so pray for satellites,
pray for courtesey,
and pray that it can climb mountains to me
i'll say goodbye to the canyons
i will set sail to the streets
where i don't care to be forgiven
i want to be forgotten

[...]

És probable que per inesperada, la ruptura d'una de les bandes preferides a Earlgreywithmilk, els The Format, no s'hagi acabat d'assimilar bé. És com si després del notable DVD "Live @ the Mayan Theatre" i del disc de rareses i cares B encara estiguéssim esperant el nou treball dels de Phoenix, un disc que els nostres "amics" Nate i Sam han decidit, per raons diverses i per desgràcia nostra, no dur a terme.

Per aquest motiu resulta especialment dolç llevar-se set mesos després i rebre notícies inesperades d'aquesta gent en forma d'email (podeu llegir "a fun letter from Nate" al myspace de Fun.). I quines notícies! Resulta que a partir d'unes cançons que havien escrit i començat a desenvolupar per al teòric nou disc de The Format, a en Nate Ruess (el cantant) no se li acut res més que trucar als senyors Andrew Dost (membre d'Anathallo i setè membre en una de les gires promocionals de "Dog Problems") i Jack Antonoff (cantant d'Steel Train i ex de la srta. Johansson), endur-se'ls a Nova York i començar un projecte que set mesos després sabem es dirà (diu) fun. Així de simple.
I què més, us preguntareu. Doncs els nois es fiquen a l'estudi aquest mateix setembre per començar a gravar amb (gairebé) la mateixa gent que a The Format i amb el beneplàcit d'en Sam un disc de debut que sembla ser arribarà el febrer de 2009, previ llançament d'un single al novembre. Per alleugerir-nos l'espera ens ofereixen la primera demo que van gravar. Es titula "Benson Hedges" (sí, com la marca de cigarretes però sense l' "&") i pinta MOLT bé, especialment per a tots aquells a qui ens agradava, i molt, The Format. Palmellades, instruments de vent, cors... tot molt "dogproblemià" amb en Nate cantant com sempre i amb unes lletres molt notables... No són The Format, però de ben segur ens ho faran passar bé, així que nois... rebenvinguts!!!

PD: WE RECOMMEND THAT YOU LISTEN LOUD

Fun. - Benson Hedges (demo)

Fun.'s myspace

2 comments:

hearsmusic said...

Thanks for posting!

Might want to point out that this is the new band of Nate from The Format (now broken up).

Snoozze said...

thanks for your comment, Amanda! I was going to point that out on a decent post about fun., but I was at work and the stupid computer would just let me do this. I'll update it later on. Enjoy!

-earl grey